CAFETARIA JAZZ SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 410 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Jazz Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 21:20 Warm, compleet, zoals altijd
8 jun 2024 om 20:28 Patat al waren ze verse gemaakt moeten jullie nog wat mee doen waren hard en nirt lekker hamburger was prima alleen jammer dat hij uit de verpakking was gevallen en onderste boven weer treug gaan jammer ik geef deze brstelling een 4
2 jun 2024 om 20:58 Goed snel en niks vergeten
26 mei 2024 om 23:24 Heerlijk gegeten
18 mei 2024 om 20:27 Heerlijk
8 mei 2024 om 10:29 Alles netjes verpakt en warm
22 apr 2024 om 13:06 Grote friet besteld en kreeg een zielig zakje friet wat genoeg was voor net 1 persoon en een klein kind van 4
8 apr 2024 om 21:43 Ik had express een latere bezorgtijd aangegeven omdat ik niet eerder thuis zou zijn....zie in ineens op de app..we komen elk ogenblik..bel naar de zaak en er wordt mij 5 min voordat t bezorgd zou worden nog gemaakt moest worden....gedoe...
6 apr 2024 om 21:53 Beetje jammer dat mijn bestelling te laat was waardoor sommige dingen lauw waren
25 mrt 2024 om 22:58 Ik had een frikandel besteld met mayo en ketchup, ik kreeg er ook uien op, en ik kan niet tegen uien helaas
22 mrt 2024 om 18:09 De kwaliteit is prima, het is alleen heel jammer dat elke keer iets vergeten word bij de levering en je dan weer moet bellen en wachten tot het nageleverd word.
15 feb 2024 om 23:29 snel en goed