CAFETARIA JAZZ SCHIEDAM

CAFETARIA JAZZ SCHIEDAM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 219 beoordelingen
27 nov 2021 om 17:21 Ik heb mijn bestelling om 17.30 uur geplaatst. Mijn partner heeft 2x moeten bellen waar de bestelling bleef. Uiteindelijk kwam zijn bestelling 2 uur later. Patat koud, bamihapje koud en uit elkaar gevallen. Kortkom TELEURSTELLENDE ervaring.
26 nov 2021 om 21:17 super lekkere patat
18 nov 2021 om 11:10 Vroeger echt lekker, toen gestopt met verse patat waar je nu nog steeds voor betaald. En frieten of saus laatste tijd rare smaak alsof oud vet is. Ik bestel niet meer.
8 nov 2021 om 22:46 De bezorgtijd zou 20 minuten zijn, uiteindelijk werd dat 55 minuten. Helaas friet besteld zonder zout, dat was niet gelukt, saus niet bijgeleverd. gebeld, nieuw bezorgd nu inclusief saus, maar die zat aan de binnenkant van de zak 1e en laatste keer.
2 nov 2021 om 22:48 Koud
31 okt 2021 om 21:09 Heerlijk patatje hete kip gegeten! Ik vind de saus echt lekker.
17 okt 2021 om 19:35 Snel bezorgd Alles in orde
16 okt 2021 om 19:42 De bestelling werd snel geleverd en was nog goed warm. De patat was echt wel slap en niet knapperig. Ik had een milkshake besteld, maar deze had een vreemde smaak en heb ik weggegooid. Durfde hem niet op te drinken. Jammer.
5 okt 2021 om 23:37 Goeie
5 okt 2021 om 20:33 Eten 3 kwartier later bezorgd. En toen het aankwam echt koud milkshakes net water. Aardbeien bestelt vanille gekregen. Erg jammer
4 okt 2021 om 13:59 Gorzen burger was weer heerlijk
20 sep 2021 om 23:34 Patat was niet doorbakken en half rauw….